Vakantiewoning huren in Zoutelande Duinstraatje 49

Graag willen we u kennis laten maken met de unieke locatie om een vakantie appartement te huren om uw vakantie in Zoutelande (Zeeland) door te brengen, onderaan de duinen. Geniet van de ondergaande zon op het balkon en waai heerlijk uit op het strand met de kolkende golven in de winter. In het voorjaar en najaar is het rustig en gezellig.  In de zomer biedt Zoutelande u de ultieme zomersfeer. Flaneren over de boulevard.  Van ´s ochtends tot ´s avonds op het strand, zonnebaden, zwemmen en terrasjes pikken.

Breek er eens uit en doe weer nieuwe energie op en huur de vakantiewoning aan de duinen. Maak urenlange wandelingen over de kilometerslange stranden en loop romantisch door de duinen. Binnen een dag voelt u zich herboren en volledig op vakantie. De gezelligheid van het dorpje ligt achter het vakantie appartement, u merkt pas dat de winkeltjes en terrassen er zijn zodra u naar buiten loopt. Of u nu met de kinderen op vakantie bent of er even met z’n tweetjes tussenuit gaat. Het modern ingerichte 2- tot 4-persoonsappartement is van alle gemakken voorzien. De complete keuken heeft alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Neem contact op

Enkele kenmerken

 

Aan het strand gelegen
Gezellig dorp

Modern en compleet ingericht
2- tot 4-persoonsappartement

Nabij tal van restaurants
Prachtige strandpaviljoens
        

Prijzen

De tarieven zijn ongewijzigd ten opzichte van 2023 en verdeeld in laag-, midden- en hoogseizoen. Laagseizoen € 488, middenseizoen € 595 en hoogseizoen € 816 voor 2024..

 

Seizoensindeling 2024 
Midden  Hoog   Laag  
01 jan t/m 13 jan 2024  Alle overige weken
03 feb t/m 24 feb 2024 22 jun t/m  07 sep 2024
16 mrt t/m 22 jun 2024
07 sep t/m 09 nov 2024
21 dec t/m 31 dec 2024

 

       

 

  • keukeninventaris; magnetron, Nespresso en gewoon koffiezetapparaat, waterkoker, compleet servies, pannenset, bestek en koelkast
  • slaapkamerinventaris; 2 eenpersoonsbedden, 4 eenpersoonsdekbedden, 4 kussens, leeslamp, kledingkast en een slaapbank in de woonkamer (b=1.40)
  • handdoeken en linnengoed kunnen bij het sleuteladres hotel Valkenhof gehuurd worden. Keukendoeken altijd zelf meenemen!
  • sleuteladres Zuidstraat 9-11 4374 AJ Zoutelande dit is op 50 m van het appartement, borg € 100
  • schoonmaak à € 50 verplicht

 

Beschikbaarheid

Een optie reserveren?

Vul onderstaand formulier in