Over ons

 

Het particulier verhuren van mooie en bijzondere panden. Qua ligging maar ook qua sfeer. De persoonlijke benadering is onze sterke kant, want u heeft te maken met maar één contactpersoon.

 

 

Wij laten ons inspireren door de Renaissance, letterlijk vertaald “de wedergeboorte”. Het was een periode waar veel tot bloei kwam. Vele bekende namen leefden in deze periode 1400 – 1600 na Chr.; Leonardo da Vinci, Michelangelo, Donatello en vele anderen. De wetenschap ging met sprongen vooruit, zoals de natuurkunde, sterrenkunde en het leven op aarde. In deze eeuwen werden de grote ontdekkingsreizen gedaan. In de Renaissance ging de mens zich veel meer aan het aardse leven hechten. Wat zich uitte in: comfortabel leven, goed gekleed gaan en fraaie interieurs. En dat is wat wij heden ten dage ook belangrijk vinden.

Mijn middelnaam is REINA en u huurt een huis bij SANSE.

Sanse – De verandering in huren

Wij begrijpen dat u niet zomaar beslist om te gaan huren. Maar wat uw situatie ook is, hier wordt u altijd blij van. Uw verblijf is gegarandeerd sfeervol en u voelt zich geborgen en op uw plaats.

Huren kan voor korte- maar ook voor langere tijd. U neemt een stap in het leven door een bijzondere plek te huren waar een goede tijd doorgebracht gaat worden. Gaat het om het zakelijk huren? Uw voorgangers zijn er succesvol geworden. Is het voor een vakantie in de recreatiewoning? Binnen enkele uren na aankomst in het appartement bent u relaxt.

 

Meer over huren

Ons bedrijfshuurcontract is conform het modelhuurcontract van de rijksoverheid, het ROZ-contract (de Raad voor Onroerende Zaken). In dit document zijn al uw rechten en plichten opgenomen. Voor het huren van bedrijfspand in Dirksland maakt u een afspraak voor een bezichtiging en u voelt ter plekke dat de ruimte past bij het beeld dat u voor ogen hebt met uw bedrijf.

Wilt u er even tussenuit? Lekker uitwaaien op het strand of een lange wandeling door de duinen, check de betaalbare tarieven voor een vakantie appartement huren in Zoutelande, een weekje of langer. Deze vakantiewoning is ook in de winter sfeervol, u komt hier helemaal tot uzelf.